geboortelijstje bij lemon fish?!

Wil je graag een geboortelijstje leggen bij Lemon Fish? Dat kan!

 

We spreken dan graag persoonlijk met je af om ons assortiment te tonen en om jullie wensen samen te bespreken! Ben je niet in de mogelijkheid om af te spreken, maar wil je wel graag een lijstje leggen? Geen probleem, dan contacteren we je graag telefonisch of per mail om alles te overlopen! Stel aan ons gerust je vragen!

 

 

Onze aanpak nog even op een rijtje ...

👉 persoonlijke aanpak en eigen pagina

👉 je ontvangt een waardebon twv 10% vanaf een aankoopbedrag van €500

👉 geen aankoopverplichting op stockartikelen (muv gepersonaliseerde artikelen)

👉 stuur ons een mailtje op info@lemonfish.be om een afspraak te maken

Wil je graag een cadeautje aankopen van een lijstje? Dat kan!

 

Klik op een lijstje dat je hierboven vindt en neem een kijkje tussen de spulletjes die mama en papa reeds zorgvuldig voor hun spruitje hebben uitgekozen. (Let op, mogelijk wordt een wachtwoord gevraagd, houd dit wachtwoord goed bij de hand). Een cadeautje van een geboortelijst is altijd een goed idee, want je koopt iets wat mama en papa zeker kunnen gebruiken en iets wat ook helemaal hun smaak is!

 

Heb je iets gevonden wat je leuk vindt om aan hen te geven? Leg het dan in je winkelmandje en ga door naar betaling. Je kan hier kiezen voor afhaling of voor verzending. Let op; we verzenden naar de persoon die het artikel aankocht (niet naar de ouders). Indien het cadeautje opgehaald mag worden door de ouders, kies dan voor afhaling en vermeld bij de opmerkingen dat mama en papa het cadeautje zelf mogen ophalen.

 

Nog vragen? laat ons gerust iets weten!